UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Буковині перевіряють кіоски, в яких продають шаурму

Найчастіші порушення у торгових точках, які вже встигли перевірити - відсутність води і санітарних книжок у кіосках із шаурмою
 

Фахівці Держпродспоживслужби Чернівецької області обстежують торгові точки із шаурмою по місту та області. Про це повідомляє Depo.Чернівці з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби.

Обстеження розпочали у зв'язку з масовим отруєнням шаурмою в місті Києві та для попередження можливості захворювання на гострі кишкові інфекції.

Станом на 7 серпня в Чернівецькій області проведено моніторинг, які займаються реалізацією харчових продуктів швидкого харчування, а саме у чотирьох магазинах, на двох заправках, обстежили 19 торгових місць на ринках та три торгових місця на вокзалах.

Внаслідок перевірок чотири місця з реалізації шаурми призупинили свою діяльність, складено чотири протоколи про адміністративну відповідальність, інспекторами ведеться щоденна та посилена відповідна робота. Наразі фахівці взялись за перевірку кіосків із шаурмою по місту Чернівці. Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області застерігає, що шанси отруїтися в сумнівній точці зростають у кілька разів. Проблеми після вживання фастфуду можуть бути різноманітними. В першу чергу це гострі кишкові інфекції, такі як дизентерія, харчові інфекції, сальмонельоз і навіть черевний тиф, якщо їжу готує інфікований працівник. Захворіти можна унаслідок неправильної обробки продукції, недотримання температурних режимів при зберіганні сировини, сировини сумнівного походження (без супровідних документів), відсутність елементарних умов гігієни у місці приготування.

Нагадаємо, кількість отруєнь шаурмою у Києві сягнула майже сотні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme